— Életre keltjük a fényt

 

 

A VELUX 60 éves tapasztalattal rendelkezik a tetőtéri ablakok fejlesztése és gyártása terén.

A VELUX-rendszer lehetővé teszi a lakótér teljes körű felügyeletét, valamint a külvilág és az időjárás változásainak figyelemmel követését.

Valamennyi ablakot beépítési tájékoztatóval együtt szállítjuk, szakszervizt biztosítunk, és az alkatrész utánpótlást a garanciaidőn túl is még 25 évig biztosítjuk.

 

 

 

A VELUX tetőtéri ablakok és árnyékolok széles kínálatából választhatja ki az Önnek leginkább megfelelő típusokat és méreteket. A lehetőségek szinte határtalanok. Kiváló minőségű, megfizethető árú, színvonalas termékkel várjuk kedves vásálóinkat.

 

 

 

 

 

 

4 ok amiért VELUX-ot érdemes választani:

 

KÖNNYŰ MÜKÖDTETÉS

Az ablak nyitószerkezete - VELUX találmány. A közelmúltban újraterveztük az ergonómiai elvárások figyelembevételével, hogy VELUX tetőtéri ablakának napi használata a lehető legkényelmesebb legyen.

 

 

 

 

 

 

FRISS LEVEGŐ MINDENKOR

Csak a VELUX tetőtéri ablakok rendelkeznek kétállású nyitószerkezettel, mely két funkciót egyesít. Az első kattanásnál még csak egy szellőzőnyílás nyílik ki. A második kattanásnál nyílik maga az ablak.

 

 

 

 

 

 

 

SIMA FELÜLET, TARTÓSSÁG

Az ablak látható fafelületeinek éleit lekerekítettük, a faanyagot gomba- és rovarölő szerrel kezeltük, és lakréteggel vontuk be.

A rétegragasztott tok- és szárnyszerkezet megakadályozza a vetemedést, garantálja a tartóságot és a hosszú élettartamot.

 

 

 

 

ÚJ ÜVEGTECHNOLÓGIA

Minden részlet számít. Ezért a VELUX saját üzemeiben gyártja ablakaihoz a hőszigetelő üveget. A 24mm vastag egykamrás üveg a legszigorúbb előírásoknak is megfelel.

A hagyományos kétrétegű üvegezések széleinél hőhidak keletkeznek. Ezért a VELUX egy olyan új technológiát vezetett be, amely segít megakadályozni az esetleges párásodást a leghidegebb téli időszakokban is.

 

 

Vissza a főoldalra!